Baza materiala

CDI

Centrul de documentare și informare (CDI) este un spațiu de formare a elevilor în domeniul utilizării informației, îndeosebi a celei pe care se bazează achiziția cunoștințelor școlare și, în același timp, este cadrul primitor pentru fiecare elev, raspunzând nevoii de cunoaștere și curiozității acestuia.

CDI oferă elevului posibilitatea  de a învăța să se servească de ea și să participe, prin intermediul ei, la o veritabilă activitate culturală și științifică. CDI oferă  posibilitatea profesorilor să desfășoare cu elevii activițăți diverse și atractive unde pot beneficia de mijloace variate de instruire. El oferă , prin intermediul profesorului documentarist și al bibliotecarului, la dispoziția elevilor și a profesorilor toate informațiile necesare desfăsurii activității școlare sau pentru lărgirea orizontului cultural al elevilor.

Spațiul CDI-ului este langa biblioteca școlii, pe care a integrat-oi în cadrul său, transformând-o într-o mediatecă modernă în pas cu noile cerinte ale învățământului european.

Serviciile CDI sunt destinate:

  •       Elevilor
  •       Profesorilor
  •       Altor categorii de personal din școală

CDI-ul este spațiul cu deschidere culturală care încurajează organizarea unor activități specifice care contribuie la dezvoltarea armonioasa a personalității elevilor: expozitii, colocvii, concursuri, ateliere de creatie,  întâlniri cu scriitori, artiști, sesiuni de comunicări și Filială a Casei Corpului Didactic “Alexandru Gavra” Arad


CDI

CABINETE  INFORMATICA

Picture-006 Picture-007

 

Picture-008 Picture-009

CABINET MATEMATICA

IMG_2672 IMG_2673

LABORATOR CHIMIE

Picture-001Picture-002

CABINET ISTORIE-GEOGRAFIE

IMG_2689IMG_2690

ATELIERE

SALĂ SPORT

Picture-042Picture-043

TERENURI SPORT

Picture-048 Picture-050

 

SALĂ FORȚĂ

Picture-015